nieuws

Zomer in Overijssel: skateboarden en sigaren

RTV Oost volgt in juli en augustus achttien gezinnen en stelletjes in de dagelijkse serie ‘Zomer in Overijssel’. Ze vieren een week lang vakantie in Overijssel. Deze week volgen we de familie Bloemendal uit Soest en Cor en Wilna Duran uit Hardinxveld Giessendam; wat vinden zij van onze provincie en waarmee kunnen we ze verrassen?
Marion, Michel, Kayleigh, Timo en Kyra Bloemendal beginnen hun verblijf in Overijssel bij B&B De Rozenhorst in Wijhe, een plek die hun verwachtingen overtreft.

Stronteigenwijs skateboarden

Na het uitpakken van de koffers vertrekt het gezin richting Deventer voor skateboardles. Wanneer Michel (stronteigenwijs, aldus Marion) zijn kinderen ziet skateboarden begint het bij hem ook te kriebelen.
Na een uitgebreide les van wereldkampioen Iris vertrekt het gezin naar Steenwijkerwold voor het Dicky Woodstock Festival.

Sigaren in Kampen
Cor en Wilna logeren deze week bij verschillende bed & breakfasts in onze provincie, ze starten vandaag in Kampen bij B&B ‘t Geheim van de Molenaar.
Ze gaan de stad Kampen ontdekken met een stadswandeling, lunchen bij de Smaeck van Kampen en sluiten de dag af bij sigarenfabriek De Olifant. Dat brengt de nodige jeugdherinneringen bij Wilna naar boven.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.