Tijdens Back to the 80's zijn er mooie prijzen te winnen op Radio Oost, maar ook op onze social mediakanalen. Volg ons dus en doe lekker mee met de spelletjes.

EDWIN EVERS BAND - 80'S TOUR PART 2

Speel van maandag t/m vrijdag mee met de 80’s muziekbingo op Radio Oost. Download je gratis bingokaart hier en maak kans op kaarten voor de '80's Tour Part 2' van de Edwin Evers Band bij Metropool Enschede en bij het Bostheater Ommen.

In 2022 deed de Edwin Evers Band een eerste tour met muziek uit de geweldige jaren 80. De reacties waren fantastisch! Gaandeweg het jaar kwamen er zoveel liedjes bij de band naar boven die ze nog niet hebben kunnen doen, dat ze besloten om in 2023 de 80’s Tour Part 2 te doen. Een compleet nieuwe show met muziek uit dit waanzinnige decennium.

WHAT'S LOVE GOT TO DO WITH IT

Vue bioscoopkaarten (Deventer of Enschede) voor 'What's love got to do with it' win je van 16 t/m 19 maart op Radio Oost. Zodra je het gelijknamige nummer van Tina Turner hoort kun je appen naar de studio 06-4567 1331.

Jeugdvrienden Zoe en Kazim lopen elkaar na lange tijd weer tegen het lijf. Geïntrigeerd door Kazim’s keuze voor een traditioneel, gearrangeerd huwelijk stelt Zoe voor om de aanloop naar zijn bruiloft vast te leggen in een documentaire. Maar gaandeweg slaan de twijfels toe en komen ze voor een moeilijke beslissing: volgen ze hun hart, of hun hoofd?
Bekijk de trailer

THE LEGENDS WE'VE LOST

Speel van maandag t/m vrijdag mee met de 80’s muziekbingo op Radio Oost en maak kans op kaarten voor de 'The Legends We've Lost' in het Bostheater Ommen. Download je gratis bingokaart hier.

The Legends We’ve Lost is een groots muzikaal eerbetoon in een ruim twee uur durende non-stop show met o.a. Shirma Rouse, Buddy Vedder en Marlayne Sahupala aan hen die ons ontvielen. David Bowie, George Michael, Prince, Maurice White (Earth, Wind & Fire), Glenn Frey (Eagles), Michael Jackson, Aretha Franklin en Whitney Houston.
Meer lezen

TJOLK! EVERYTHING 80'S

Speel van maandag t/m vrijdag mee met de 80’s muziekbingo op Radio Oost en maak kans op kaarten voor 'Tjolk! Everything 80's!' in Metropool Hengelo. Download je gratis bingokaart hier.

Party like it's 1999 maar dan op alles uit de 80’s! De perfecte gelegenheid om je dansmoves te showen, om eindelijk weer eens je schoudervullingen te flashen en om het kapsel weer in een fraai modelletje A Flock Of Seagulls te groene zepen. Tijd voor Tjolk! Everything 80's!
Meer lezen