Landstede Basketbal wint in thriller van WCAA

Harry Marshall
Landstede Basketbal heeft zaterdag haar derde overwinning van het seizoen geboekt. In de nieuwe sporthal in Zwolle won de thuisploeg met 71-66 van World Class Aviation Academy.
Het werd een spectaculaire avond in Zwolle. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en de toeschouwers kregen een vermakelijke avond. In het eerste kwart nam WCAA uit Bergen op Zoom een voorsprong. In het tweede kart kwam Landstede goed terug, onder meer door drie drie-punters op rij van Harry Marshall. In de tweede helft nam WCAA weer een voorsprong, maar uiteindelijk trok Landstede aan het langste eind. Topscorer werd Lawrence Borha met twintig punten.

Landstede Basketbal - World Class Aviation Academy 71-66

(12-18, 35-31, 51-52, 71-66)