Eurosped onderuit tegen Binnenland

De basketbalsters van Eurosped Twente hebben de goede resultaten van verleden week geen vervolg kunnen geven. Na twee overwinningen op rij verloor de ploeg van trainer Bart Sengers zaterdagavond met 61-74 van Challenge Sports/ Binnenland.Rotterdam.
Eurosped Twente liep voor rust voortdurend achter de feiten aan. Daardoor kwam de Tubbergse ploeg niet lekker in de wedstrijd. Bij rust stond Eurosped Twente met 32-42 achter. Na rust gaf de thuisploeg beter partij aan Binnenland. De kansen onder het bord werd echter niet voldoende verzilverd, waardoor de wedstrijd verloren ging. Topscoorster aan de kant van Eurosped werd Sharon Lammerink met 23 punten.

Eurosped Twente - Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam 61-74

(19-23, 34-42, 46-57, 61-74)
Foto's: TC Tubantia