Quick'20 pakt punt tegen FC Oss

Quick'20 heeft zondagmiddag koploper FC Oss op een gelijkspel gehouden. In Oldenzaal eindigde het duel in de topklasse in 2-2.
Quick'20 begon goed en nam al vroeg een voorsprong. Tim Engbers opende de score na tien minuten met een fraaie vrije trap. Daarna nam FC Oss het initiatief over en was heer en meester in Oldenzaal. Emrullah Güvenç bracht de bezoekers verdiend langszij. In de tweede helft kwam FC Oss op voorsprong via Wouter Weusthof, die zijn eigen doelman passeerde. Quick'20 kreeg daarna kansen op de gelijkmaker, maar die viel vlak voor tijd. Jordi Kamphuis maakte een schitterende goal, 2-2. De laatste vijf minuten moest Quick'20 met tien man verder. Kelvin Veensma ontving zijn tweede gele kaart.