nieuws

Werder Bremen krijgt pak slaag van Stuttgart

Claudio Pizarro
Claudio Pizarro
Werder Bremen is de nederlaag tegen FC Twente van afgelopen dinsdag niet te boven gekomen. De ploeg van trainer Thomas Schaaf kreeg zondag een flinke tik bij VfB Stuttgart.
Werder Bremen ging met maar liefst 6-0 onderuit. Stuttgart miste ook nog een strafschop. Werder Bremen kreeg overigens ook een kans vanaf elf meter, maar Torsten Frings faalde. Bij Werder Bremen verdedigde Tim Wiese weer het doel. Marko Arnautovic moest het met een invalbeurt doen. Werder Bremen staat elfde in de Bundesliga met veertien punten uit elf wedstrijden.
De andere tegenstanders in de Champions League van FC Twente, Internazionale en Tottenham Hotspur, wisten eveneens niet te winnen. Internazionale speelde zaterdag in het eigen Giuseppe Meazza met 1-1 gelijk tegen Brescia. Samuel Eto'o benutte een kwartier voor tijd een strafschop en zorgde daarmee voor de gelijkmaker. Walter Samuel raakte zwaar geblesseerd aan zijn knie en is lange tijd uitgeschakeld. Internazionale bezet de derde plek in de Serie A.
Tottenham Hotspur werd te laat wakker bij Bolton Wanderers. De club uit Londen kwam op een 3-0 achterstand, vocht zich terug tot 3-2, maar verloor uiteindelijk met 4-2. Alan Hutton en Roman Pavlyuchenko scoorden in de laatste tien minuten. Tottenham Hotspur staat zevende in de Premier League.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.