De video wordt geladen ...
maandag 10 april 2006 | 21:41 Laatst bijgewerkt: 20-9-2015 | 22:21
  • Video 1 video
  • Audio 1 fragment
Omwonenden van de toekomstige combitunnel in Nijverdal reageren overwegend positief op de maandagbekendgemaakte uitbreiding.
De tunnel wordt een stuk breder, waardoor in de toekomst de weg uitge-breid kan worden tot vier banen. Veel omwonenden zijn blij dat de tunnel breder wordt, omdat ze anders mogelijk in de toekomst nog een keer last hebben van de werkzaamheden. Daarnaast hopen veel bewoners dat de tunnel ook langer wordt. Die wens bestaat ook bij de overheid, maar het is nog onduidelijk of daar ook geld voor is.

Ziet u geen mogelijkheid om te stemmen? Klik dan hier

Als het aan de Europese Commissie ligt worden wattenstaafjes, roerstaafjes, plastic stokjes voor ballonnen, rietjes en plastic wegwerpbestek verboden om zo zwerfafval tegen te gaan. 

Een groot deel van dit plastic afval komt namelijk terecht in de natuur en in de zee. Het is nog onduidelijk hoe het verbod eruit komt te zien. 

Wat vindt u? Is het een goed idee dat deze plastic producten verboden worden? Of is het nou eenmaal onmogelijk om alle plastic producten te vervangen voor duurzame producten. 

Praat mee
Informatie