De video wordt geladen ...
maandag 10 april 2006 | 21:41 Laatst bijgewerkt: 20-9-2015 | 22:21
  • Video 1 video
  • Audio 1 fragment
Omwonenden van de toekomstige combitunnel in Nijverdal reageren overwegend positief op de maandagbekendgemaakte uitbreiding.
De tunnel wordt een stuk breder, waardoor in de toekomst de weg uitge-breid kan worden tot vier banen. Veel omwonenden zijn blij dat de tunnel breder wordt, omdat ze anders mogelijk in de toekomst nog een keer last hebben van de werkzaamheden. Daarnaast hopen veel bewoners dat de tunnel ook langer wordt. Die wens bestaat ook bij de overheid, maar het is nog onduidelijk of daar ook geld voor is.

Zie je geen mogelijkheid om te stemmen? Klik dan hier.

De gemeente Ommen gaat maatregelen nemen om te voorkomen dat er meer auto's tegen de 'ongelukkenboom' botsen. In anderhalve maand tijd botsten drie auto's op de boom in de bocht in de Beerzerweg. Een van de ongelukken werd een man uit de gemeente Twenterand fataal.

De zogenoemde 'ongelukkenboom' staat vlak na een scherpe bocht in het buitengebied. Voorheen mocht er 30 kilometer per uur gereden worden, maar sinds het verplaatsen van de bebording in 2016 is de maximum snelheid 60 kilometer per uur. Er staat wel een extra waarschuwingsbord bij de bocht, maar volgens veel automobilisten is deze slecht te zien.

Wat vind jij? Is het terecht dat de gemeente Ommen in de bres springt? Of ligt de verantwoordelijkheid juist bij de automobilist, die de situatie zelf moet kunnen inschatten?

Laat het weten door te reageren!

Praat mee
Informatie