De video wordt geladen ...
zondag 6 juli 2008 | 17:22 Laatst bijgewerkt: 16-6-2014 | 10:35
  • Video 1 video
  • Audio 1 fragment

De twaalfde editie van het straatfestival 'Deventer op stelten' heeft dit jaar 120.000 bezoekers naar Deventer. Dat is net zo veel als bij de vorige editie.

Drie dagen lang konden bezoekers zich in de binnenstad vergapen aan tientallen theateracts op stelten. De theatergezelschappen zijn afkomstig uit heel Europa en Australië. Hoogtepunten waren La Grande Parade van Compagnie Off uit Frankrijk en de wereldpremière van Don Quixote van Theater Gajes uit Deventer. 

 

Ziet u geen mogelijkheid te reageren? Klik dan hier.

Overijsselse boswachters worden op korte termijn uitgerust met een wapenstok. Aanleiding is de alsmaar toenemende agressie in de natuur. Maar Staatsbosbeheer vindt alleen de gummiknuppel niet voldoende. Ze wil dat de boswachters ook worden bewapend met pepperspray.

Volgens boswachter Buunen komt het steeds vaker voor dat hij en collega's met agressie te maken krijgen. En het blijft niet alleen bij verbale intimidatie, ook vallen er regelmatig rake klappen.

Wat vindt u, moeten boswachters inderdaad uitgerust worden met zaken als pepperspray? Of moeten we op zoek naar andere manieren om boswachters te beschermen?

Laat het weten door te reageren!

Praat mee
Informatie