nieuws

Iniuria

Iniuria
Iniuria
In januari 2005 besluiten 5 mensen de death-metal formatie INIURIA op te richten. De plannen zijn vanaf die dag al duidelijk: brute death-metal spelen zoals het ooit bedoeld is, zonder de hedendaagse invloeden van keyboards, violen en zangeressen.
Tussen de diverse optredens door wordt hard gewerkt aan materiaal voor de geplande mini-cd. In tegenstelling tot vele andere bands, onderscheidt INIURIA zich door geen demo uit te brengen. 
Na 1 jaar van hard werken zijn de heren van INIURIA in oktober 2006 de "Vision Sound Studio" ingegaan en hebben samen met Gerlach en Robert de "Lethal Dose" MCD opgenomen. Ook de bijdrage van Ben (SKULLHOG / INHUME), Nabbe the Bastard (SKULLHOG), Mario "the Nightbreed" Berendijk (VISIONARY) en Jan Teekens mogen niet onopgemerkt blijven.
Je maakt bij het opzetten van de "Lethal Dose" MCD grote kans op trommelvlies-terroriserend genot. Hierop staan namelijk 8 brute death-metal tracks die een onuitwisbaar spoor achter laten. Genadeloze drumsalvo's, beukende baspartijen, vlijmscherpe gitaar-riffs gecombineerd met een ouderwetse put-grunt onderstrepen de bedoelingen van INIURIA.
INIURIA is inmiddels druk bezig met het schrijven van nieuw materiaal, het vinden van een label die de nieuwe (M)CD uit gaat brengen en bovenal: de nationale en internationale podia te bestijgen!
DEATH METAL - NO COMPROMISE!

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.