Kerst vier je samen met RTV Oost. Met de mooiste programma's, fijne muziek, humor en prachtige verhalen. Op Radio Oost, TV Oost en online is er van alles te beleven.

Bijna kerst 19 t/m 23 december

Speel de hele week mee met de Radio Oost Kerstbingo en win leuke prijzen. Op TV Oost bezoekt verslaggever Bart Kieft in 'Oh, denneboom' elke dag mensen met een bijzonder verhaal en verrast hij ze met een prachtig versierde kerstboom. In 'SPUNCK, onderweg naar kerst' kijkt Inga Tjapkes met 3 gasten terug én vooruit. Wat houdt hen bezig?
-> meer informatie

Kerstavond 24 december

Geen kerstavond zonder Kroamschudd'n in Mariaparochie, de kerstvertelling van Herman Finkers met Spieker-Jozef en Marie. De kerstnachtdienst in de streektaal is dit jaar in de Sint Vituskerk in Dedemsvaart. En de programmamakers van Special TV ontmaskeren op kerstavond weer een levend standbeeld.
-> meer informatie

1e kerstdag 25 december

Op Radio Oost kun je luisteren naar een gezellig kerstprogramma met Dorothy Oosting en Oene Loonstra. Op TV Oost is het genieten bij The Christmas Night, de Night of the proms van het Oosten'. En kijk met het hele gezin naar Scrooge, het verhaal. Een prachtige vertelling over het bekende kerstverhaal.
-> meer informatie

2e kerstdag 26 december

Op Radio Oost maken Bas Treffers en Monique Sleiderink er een gezellige kerstdag van. Op TV Oost kun je kijken naar SPUNCK viert kerst, een heerlijk kerstshow met veel artiesten en mooie kerstverhalen. Tot slot valt er flink wat te lachen met Diner veur ene, een hilarische kerstklassieker.
-> meer informatie