Aftellen naar het nieuwe jaar, een quiz, oliebollen, Twente op Film, de documentaire De Jongen van Menum en Helligen Hendrik. Dit kun je vrijdag 30 december bij RTV Oost verwachten.

De Jongen van Menum
Documentaire over boerenzoon Danny Jansen uit Holten. Hij hoort inmiddels bij de beste 128 darters ter wereld. Dus mag hij uitkomen in de PDC, tegen grootheden als Van Gerwen en Price.
TV Oost, 17.30 uur, herhaling elk uur.

Helligen Hendrik: Wen d'r mar an!
De coronacrisis gooide roet in de plannen van veel Nederlanders, zo ook in die van Helligen Hendrik. De kribbige cabaretier wilde net uitpakken met een heuse live-band, een twintigtal danseressen en een hoop special-effects... en dan krijg je dit. De plannen staan in de ijskast, maar het optreden laat hij zich niet ontnemen. Dus trok Helligen Hendrik de theaters in met Wen d'r mar an!, waarin hij de coronacrisis eens flink analyseert en tot op het bot fileert. Hij neemt geen blad voor de mond, laat staan een mondkapje.
TV Oost, 20.00 en 23.00 uur.

Eindejaarsquiz
Heb je het nieuws goed gevolgd het afgelopen jaar? Test je kennis en doe mee met de Eindejaarsquiz. Er zijn leuke prijzen te winnen.
-> ga naar het deelnameformulier

TV Oost, 17.07 uur, herhaling elk uur.

Twente op Film
Met oude filmfragmenten over Twente geeft Johanna ter Steege je alvast een sneak preview van de bioscoopfilm 'Zo doo wiejleu dat', die op nieuwjaarsdag wordt uitgezonden bij TV Oost.
TV Oost, 17.13 uur, herhaling elk uur.

De Oliebollen-express
Moddervet het jaar uit met De Oosttribune Oliebollen-express. Oliebollenbakkers Bert van Losser en Bas Nijhuis bakken ze bruin. En, ja natuurlijk, Jan van Staa deelt de oliebollen uit.
TV Oost, 17.20 uur, herhaling elk uur.


In 100 uur het jaar uit
Radio Oost telt traditiegetrouw weer af naar het nieuwe jaar. Met fijne muziek en een Eindejaarsquiz.
Radio Oost, 06.00 - 19.00 uur.