Aftellen naar het nieuwe jaar, een quiz, oliebollen, Twente op Film, Special TV, de Twentse Eindejaarsconference en 30 Jaar TV Oost. Dit kun je zaterdag 31 december bij RTV Oost verwachten.

Special TV
De finale van de tweede serie van Special TV. Het laatste standbeeld wordt onthuld en je ziet welke onbekende Overijsselaar een standbeeld heeft verdient.
TV Oost, 17.30 uur, herhaling elk uur.

Twentse Eindejaarsconference
Nathalie Baartman, André Manuel, Bert Eeftink, Thijs Kemperink en Jan Riesewijk blikken terug op het afgelopen jaar in de Twentse Eindejaarsconference. Zoals Tukkers dat doen: lekker nuchter en zonder flantuten. In een show vol vaart, cabaret, muziek en Twentse humor.
TV Oost, 20.00 uur.

30 Jaar TV Oost
In 2022 bestond TV Oost 30 jaar. In deze jubileumshow maken we een reis door de tijd langs de meest memorabele tv-momenten. Een ouderwets gezellige show met vele bekende gezichten van toen en nu.
TV Oost, 24.00 uur.

Eindejaarsquiz
Heb je het nieuws goed gevolgd het afgelopen jaar? Test je kennis en doe mee met de Eindejaarsquiz. Er zijn leuke prijzen te winnen.
-> ga naar het deelnameformulier

TV Oost, 17.07 uur, herhaling elk uur.

Twente op Film
Met oude filmfragmenten over Twente geeft Johanna ter Steege je alvast een sneak preview van de bioscoopfilm 'Zo doo wiejleu dat', die op nieuwjaarsdag wordt uitgezonden bij TV Oost.
TV Oost, 17.13 uur, herhaling elk uur.

De Oliebollen-express
Moddervet het jaar uit met De Oosttribune Oliebollen-express. Oliebollenbakkers Bert van Losser en Bas Nijhuis bakken ze bruin. En, ja natuurlijk, Jan van Staa deelt de oliebollen uit.
TV Oost, 17.20 uur, herhaling elk uur.


In 100 uur het jaar uit
Radio Oost telt traditiegetrouw weer af naar het nieuwe jaar. Met fijne muziek en een Eindejaarsquiz.
Radio Oost, 06.00 - 19.00 uur.