Kerst vier je samen met RTV Oost. Met de mooiste programma's, fijne muziek, humor en prachtige verhalen. Op Radio Oost, TV Oost en online is er van alles te beleven.

Bijna kerst 18 t/m 22 december

Speel de hele week mee met de Radio Oost Kerstbingo en win leuke prijzen. Op TV Oost bezoekt verslaggever Pim Paalhaar in 'Oh, denneboom' elke dag mensen met een bijzonder verhaal en verrast hij ze met een prachtig versierde kerstboom. In de heerlijke lange kerstshow 'SPUNCK Kerstpodium' ontvangt Inga Tjapkes veel artiesten en is er plek voor mooie verhalen.
-> meer informatie

Kerstavond 24 december

Geen kerstavond zonder Kroamschudd'n in Mariaparochie, de kerstvertelling van Herman Finkers met Spieker-Jozef en Marie. De kerstnachtdienst in de streektaal is dit jaar in de Grote Kerk in Blokzijl. En je kunt kijken naar de documentaire 'Theoloog des Vaderlands: Katja Tolstoj'.
-> meer informatie

1e kerstdag 25 december

Op Radio Oost kun je luisteren naar een gezellig kerstprogramma met Dorothy Oosting. Op TV Oost kijk je met de hele familie naar 'Kerst met de zandprinses', een muzikale show waarbij het kerstverhaal op een bijzondere manier wordt verteld. Ook valt er flink wat te lachen met Diner veur ene, een hilarische kerstklassieker.
-> meer informatie

2e kerstdag 26 december

Op Radio Oost maken Paula Keizer en Stefan Klein Koerkamp er een gezellige kerstdag van. Op TV Oost kun je lekker swingen bij The Christmas Night, de 'Night of the proms van het Oosten'. En kijk met het hele gezin naar Scrooge, het verhaal. Een prachtige vertelling over het bekende kerstverhaal.
-> meer informatie