Gelijkspel HSC'21 in spektakelstuk

HSC'21 heeft in Rijswijk een punt overgehouden aan de ontmoeting met Haaglandia. In een doelpuntrijk duel stond er na negentig minuten een gelijke stand op het scorebord: 4-4.
De ploeg van trainer Paul Krabbe kwam via Avsar binnen een minuut al op voorsprong. Na een half uur bracht Sensoy de thuisploeg terug in de wedstrijd. Na rust liep HSC'21 uit naar een 3-1 voorsprong door doelpunten van Cenk Uguz en Mirko Weustink. Door treffers van oud-profvoetballers Mourad Mghizrat(2) en Richard Knopper kantelde de wedstrijd volledig in het voordeel van Haaglandia. In blessuretijd redde Uguz uiteindelijk nog een punt voor de gasten.

Door het gelijkspel blijft de formatie uit Haaksbergen goed meedraaien, de promovendus staat met 23 punten keurig op de vierde plaats.