Go Ahead Eagles onderuit bij FC Dordrecht

Go Ahead Eagles heeft vrijdagavond geen punten overgehouden aan het duel bij FC Dordrecht. In het GN Bouw Stadion werd het 3-1 voor thuisploeg.
Al na vier minuten kwam Go Ahead op achterstand. Dordrecht bouwde op over rechts en na een lage voorzet kon Curiel van dichtbij binnenschieten in een leeg doel. In de 34eminuut mocht Kousemaker aanleggen voor een strafschop, hij schoot de bal beheerst in de bovenhoek en zorgde daarmee voor de 2-0. Kort daarna probeerde Kolder het voor Go Ahead ook vanaf de stip, zijn inzet was echter niet succesvol en verdween over het doel van doelman Doedee.
Kort na rust was het duel al beslist in het voordeel van de thuisploeg. Na een mooie counter maakte Coster de derde treffer voor Dordrecht. Ruim een kwartier voor het einde kwam Go Ahead toch terug in het duel. Invaller Tarvajärvi kopte de 3-1 binnen voor de Deventer ploeg.

FC Dordrecht - Go Ahead Eagles 3-1

1-0 Curiel (5)
2-0 Kousemaker (34)
3-0 Coster (54)
3-1 Tarvajärvi (74)
Arbiter: Ketting
Geel: Amevor, Jansen
Bijzonderheid: Kolder mist strafschop (39)
FC Dordrecht: Doedee, Gielisse, Beugelsdijk, Versluis (Lima/46), Amevor, Kousemaker, Rijsdijk, Hulst, Mayele (Vlasblom/80), Curiel (Achterberg/69), Coster.
Go Ahead Eagles: Vd Vlag, Karami, Kromkamp, Kobussen, Jansen, Suk, Janota, Van den Ouweland (Tarvajärvi/45), Antonia (Nzuzi-Makoso/80), Kolder, Gerritsen.