FC Twente verliest vreemd duel van Feyenoord

FC Twente heeft zondag de tweede nederlaag van de competitie geleden. In De Kuip was Feyenoord in een vreemd duel met 3-2 te sterk voor de ploeg van trainer Co Adriaanse.
In de eerste helft was de thuisploeg veel beter en na acht minuten was het al 1-0 door Guidetti. Doordat hij vlak voor rust nog twee keer scoorde was de ruststand 3-0. Twente speelde na rust veel beter en kwam na tien minuten terug in het duel door Chadli. Doordat De Jong even later 3-2 maakte werd het weer spannend in De Kuip. Twente ging daarna op jacht naar de gelijkmaker, maar die vond het niet.

Feyenoord - FC Twente 3-2

1-0 Guidetti (8)
2-0 Guidetti (43)
3-0 Guidetti (44)
3-1 Chadli (56)
3-2 De Jong (66)

Arbiter: Liesveld
Geel: Rosales, Bakkal, El Ahmadi
Feyenoord: Mulder, Leerdam, Vlaar, Martins Indi, Nelom, El Ahmadi, Clasie, Bakkal, Schaken (De Vrij/87), Guidetti (Biseswar/83) Cabral (Mokotjo/70).
FC Twente: Mihaylov, Rosales, Wisgerhof, Douglas, Tiendalli (Berghuis/86), Brama, De Jong, Landzaat (Janssen/65), John, Janko (Fer/73), Chadli.