nieuws

Steve McClaren: "Jaja is No No"

Trainer van FC Twente Steve McClaren rekent niet meer op de komst van Jakson 'Jaja' Coelho. De Braziliaan zou zich vandaag melden voor een medische keuring maar kwam niet. Twente wil de aanvaller graag op huurbasis overnemen van Al-Ahli.
Eerder gaf de zaakwaarnemer van de speler al aan dat de speler meer tijd nodig heeft en alles zorgvuldig zou moeten verlopen. Naar verluidt zijn er ook Braziliaanse clubs die geïnteresseerd in de linksbenige aanvaller.
In de aanloop na de wedstrijd van zondag tegen FC Groningen is het nog onzeker of McClaren de beschikking heeft over Nikolay Mihaylov en Nacer Chadli. Beide spelers zijn ziek. McClaren denkt dat ze beide de wedstrijd wel gaan halen. Sander Boschker en Danny Landzaat zijn er zondag sowieso niet bij.
FC Twente heeft een goede balans in thuiswedstrijden tegen FC Groningen de laatse jaren. De laatste vijf thuisduels tegen Groningen werden gewonnen, vorig seizoen eindigde de wedstrijd in een 4-2 overwinning. Het duel zondagmiddag staat onder leiding van scheidsrechter Kevin Blom.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.