Heracles verliest bij laagvlieger VVV

Heracles Almelo heeft zaterdagavond de negende nederlaag van het seizoen geleden. In Venlo was VVV met 3-1 te sterk voor de formatie van Peter Bosz.
Al na acht minuten kwam de thuisploeg op voorsprong door een doelpunt van Nwofor na een fout van Van der Linden. Wildschut zorgde na een klein half uur voor de 2-0 na een mooie actie. Bosz werd daarop zo kwaad dat hij naar de tribune werd gestuurd door arbiter Kevin Blom. Een minuut voor het einde de eerste helft bracht Duarte de spanning terug door de 2-1 binnen te schieten. In de tweede helft ging de ploeg op jacht naar de gelijkmaker, maar vond die niet. Sterker nog, vlak voor tijd tikte invaller Cullen de 3-1 binnen voor VVV. Vervelende bijkomstigheid voor Heracles is dat Quansah en Breukers geel kregen, beiden zijn volgende week geschorst tegen AZ.

VVV-Venlo - Heracles Almelo 3-1

1-0 Nwofor (8)
2-0 Wildschut (29)
2-1 Duarte (44)
3-1 Cullen (90)