FC Twente grote verliezer een-na-laatste speelronde

FC Twente heeft woensdag in de eredivisie een dure nederlaag geleden. Op eigen veld gingen de Enschedeërs met 3-4 onderuit tegen sc Heerenveen. Doordat de concurrenten wel wisten te winnen, is Europees voetbal ver weg voor FC Twente.
Luuk de Jong bracht zijn ploeg met een kopbal al na vijf minuten op voorsprong. Een kwartier later verdubbelde de spits zelfs de score. Lang kon FC Twente niet genieten van de riante voorsprong, want Bas Dost scoorde fraai van buiten het zestien meter gebied. In de tweede helft liepen de bezoekers via Oussama Assaidi (2 keer) en Luciano Narsingh uit naar een 2-4 voorsprong. Ver in blessuretijd kopte Douglas nog de 3-4 binnen.

FC Twente - sc Heerenveen 3-4

1-0 De Jong (5)
2-0 De Jong (21)