HSC'21 sluit af met winst op VVSB

Stef Ottink
Stef Ottink
HSC'21 heeft zondag de laatste wedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. In Haaksbergen werd VVSB met 4-0 verslagen. In de eerste helft waren er aan beide kanten enkele kansjes, maar gescoord werd er niet.
Kort na rust was het wel raak. Stefan Kraaijvanger werkte de bal in eigen doel. Na een klein uur verdubbelde Cuneyt Avsar de score, door een voorzet van Stef Ottink binnen te tikken. Drie minuten later bracht de aangever zelf de derde treffer op het bord. Kort voor het einde maakte Cenk Uguz de vierde en laatste treffer, hij kopte raak uit een hoekschop.
Bij HSC neemt Paul Krabbe afscheid, hij stond elf jaar voor de groep in Haaksbergen. Ook clubicoon Jordi Holtkamp vertrekt, hij volgt Krabbe naar SVZW.