nieuws

RTV Oost op zoek naar 'knotsgekke feesten'

Komende zomer gaat TV Oost een nieuwe serie afleveringen op het scherm brengen van de programmaserie 'Knotsgekke Kampioenschappen'.
RTV Oost is daartoe op dit moment op zoek naar feestorganisaties in Overijssel en de Achterhoek die mee willen werken aan dit vrolijke tv-programma. De 'Knotsgekke Kampioenschappen' worden promotioneel ondersteund door OverUIT, RTV Oost en De Twentsche Courant Tubantia.
In het oosten van Nederland worden tijdens de zomermaanden allerlei 'onzinnige' wedstrijden gehouden, zoals Drekracing, Eiergooien, Betonkanoën, Kratstapelen, Zeepkistenraces, Buikschuiven, Vrouwsjouwen, Palletdominoën, Bobsleeën, Tompouce-eten, Sprietlopen, Grasmaaierraces en Zwientie Tikken. Deze wedstrijden vinden plaats tijdens dorpsfeesten, zomerfeesten, jubileumfeesten en café- en campingevenementen.
RTV Oost is op zoek naar ervaren organisaties uit Overijssel en de Achterhoek die veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Ook creatieve organisaties die bereid zijn een knotsgekke wedstrijd te organiseren kunnen zich aanmelden. Deelname is gratis mits men aan de gestelde eisen voldoet. Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de 'Knotsgekke Kampioenschappen' via knotsgek@overuit.nl. Meer informatie is te vinden op www.overuit.nl/knotsgek.
De belangrijkste voorwaarde voor deelname is samen te vatten in één woord: 'Spektakel!'.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.