dinsdag 14 mei 2013 | 18:34 Laatst bijgewerkt: 27-9-2016 | 09:08

TV Oost via KPN Interactieve TV en Digitenne.

TV Oost via KPN Interactieve TV

KPN distribueert naast het SD signaal óók het HD signaal van regionale publieke omroepen. HD staat voor High Definition en wil zeggen dat het beeld meer beeldpunten en dus meer detail heeft dan normale televisie. Alleen abonnees met Interactieve TV van KPN kunnen de HD programma’s zien, Digitenne-abonnees moeten het nog doen met het SD signaal. TV Oost kijkt u in HD op kanaal 754.

Alle informatie over Interactieve TV van KPN vindt u hier.

TV Oost via DVB-t (Digitenne)

Zender opstelpuntTV-kanaal
Hengelo 22
Enschede 22
Zwolle 22
Deventer 22

 

Hier kunt u Digitenne aanvragen en eenvoudig checken of op uw adres Digitenne beschikbaar is.

 

Onderstaand het verzorgingsgebied van Digitenne met de opstelplaatsen waarop RTV Oost wordt uitgezonden. Voor een goede ontvangst is het belangrijk de antenne te richten naar de dichtstbijzijnde opstelplaats. Wanneer u gebruik maakt van een buitenantenne dient u deze VERTICAAL op te hangen.

 

Problemen?

Heeft u problemen met de ontvangst of vragen? Klik dan hier voor de Klantenservice van Digitenne of neem telefonisch contact op met de Digitenne Helpdesk: 0900-0576 (€ 0,45 p/min). Dagelijks bereikbaar van 08.00 - 22.00 uur, ook op zon- en feestdagen.

 

Let op!

Radio- en TV Oost zijn 'free to air', dus ook zonder Digitenne abonnement te ontvangen. U heeft hiervoor dus niet specifiek een KPN smartcard nodig. Er zijn diverse free-to-air ontvangers te koop, waaronder ook USB-sticks voor PC-gebruik.

 Informatie