Moord op de tekenjuf

Wie vermoordde tekenlerares Diana Winkel in Oldenzaal? Die vraag is na vijftien jaar nog steeds niet beantwoord. De tekenlerares van het Twents Carmel College werd in 2008 met messteken om het leven gebracht. RTV Oost duikt met een nieuwe podcast in de nooit opgeloste moord.

Je kunt de podcast luisteren in je favoriete podcast-app:
►iTunes ►Spotify ►RSS ►Castbox

De schok in Oldenzaal is groot, als op vrijdag 24 oktober 2008 het levenloze lichaam van Diana wordt gevonden in haar woning aan de Hengelosestraat. Ondanks een forse beloning van 20.000 euro voor de gouden tip, hulp van tv-programma's als Het Zesde Zintuig en Onder De Loep, en de aanhouding van een verdachte, is de moordzaak nooit opgelost.

Moord op de Tekenjuf

Vijftien jaar na het misdrijf duikt RTV Oost-journalist Rutger Borgerink opnieuw in de moordzaak. Voor de podcast 'Moord op de Tekenjuf' spreekt hij met de zussen van Diana Winkel, buurtbewoners, oud-leerlingen, de politie, rechercheurs en andere mensen die Diana gekend hebben, of meer van de moord weten. Ook zijn in de podcast veel oude fragmenten te horen uit radio- en tv-uitzendingen van RTV Oost.

Luister meer podcasts