Nieuwsbrief

Radio Oost geeft kaarten weg voor de Europa League

In 'Goeiemiddag Overijssel' geeft Oene vanaf maandag 17 augustus vrijkaarten weg voor de Europa League wedstrijd tussen FC Twente en Qarabach.
FC Twente is in de play-offs voor de Europa League gestuit op Qarabagh uit Azerbeidjan. De Enschedese ploeg speelt op donderdag 20 augustus eerst thuis. De return is een week later. Overleeft FC Twente de play-offs, dan plaatst het zich voor de groepsfase. U kunt hierbij zijn en de voetbalwedstrijd volgen vanuit het Hatrans Expeditievak in de Grolsch Veste.
Van maandag 17 t/m woensdag 19 augustus laat presentator Oene Loonstra tijdens de uitzending op een zeker moment een voetbalfluitje horen, waarna de luisteraars kunnen bellen met het speciale telefoonnummer 074 – 2 456 665.
Vanaf donderdag 20 augustus zijn er weer kaarten te winnen voor de eredivisie. De ene week zijn er vrijkaarten voor de thuiswedstrijden van FC Twente voor het Hatrans Expeditie Vak. De andere week kunnen vrijkaarten worden bemachtigd voor de thuiswedstrijden van Heracles Almelo voor het Eurosped Expeditie Vak.

Wil jij kans maken op kaarten voor de Europa League wedstrijd tussen FC Twente en Qarabach op 20 augustus? Luister dan vanaf maandag iedere dag van 13.30 tot 16.00 uur naar Goeiemiddag Overijssel en wacht op de aanwijzingen.
Kijk voor meer informatie op www.rtvoost.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.