Archief

Heracles verliest nipt van Feyenoord

Heracles Almelo heeft zondagmiddag de eerste nederlaag van het seizoen geleden. In Almelo was Feyenoord met 0-1 te sterk.
In een matte eerste helft waren er slechts twee kansen. Beide ploegen konden op voorsprong komen, maar wisten niet te scoren. De tweede helft was levendiger en leverde ook meer kansen op. Tomasson schoot een omhaal bij Pieckenhagen in de handen, even later kon Rob van Dijk een vrije trap van Hakola net over tikken. Na ruim een uur was er de grootste kans voor opnieuw Tomasson, de Deen kon de bal in een leeg doel plaatsen, maar hij mikte naast. Dost schoot tien minuten later slap binnen waardoor Van Dijk makkelijk kon pakken, uit de daarop volgende counter wist Slory Tomasson te bereiken en die mikte nu wel raak: 0-1. Na het doelpunt waren er voor beide ploegen nog enkele kleine kansen, maar Heracles was niet in staat de gelijkmaker aan te tekenen.

Heracles Almelo - Feyenoord 0-1

0-1 Tomasson (72)
Geel: Quansah, Dost (Heracles) v. Bronckhorst, Fer, Vlaar, Hofland (Feyenoord)
Arbiter: Bossen
Toeschouwers: 8500
Heracles Almelo: Pieckenhagen, Breukers, Maertens, v.d. Linden (Schulmeister/76), Looms, Quansah, Overtoom, Fledderus, Everton, Dost, Hakola (Douglas/65).
Feyenoord: Van Dijk, Leerdam, Vlaar, Bahia, v. Bronckhorst, El Ahmadi, De Guzman, Fer, Slory (Bruins/73), Tomasson (Hofland/78), Cissé (Biseswar/36).

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.