Theatercorso Sint Jansklooster

Theatercorso Sint Jansklooster 2009

RTV Oost gaat voor de tweede keer de bloemencorso in Sintjansklooster live uitzenden.
Het befaamde Theatercorso in Sintjansklooster zal vrijdagmiddag 21 augustus live te volgen zijn bij de omroep voor Overijssel. Tussen 14.00 en 16.00 uur wordt de eerste rondgang van de corsowagens in beeld gebracht. 's Avonds zal op TV Oost een compilatie te zien zijn met hoogtepunten van de bonte stoet praalwagens.
Het Theatercorso in Sintjansklooster, met als slogan ‘Een groots verlangen’, is één van de grootste publiekstrekkers in de Kop van Overijssel. Het kleurrijke evenement onderscheidt zich binnen corsoland met musicals, choreografieën en toneelstukken die de creaties tot leven wekken. Het corso van Sintjansklooster mag zich daardoor inmiddels tot de top drie van Nederland rekenen.
De voorbereidingen zijn momenteel in volle gang. Klik hier voor diverse korte impressies van die voorbereidingen.
Het Theatercorso vindt dit jaar plaats op vrijdag 21 augustus, met een middagcorso om 14.00 uur en een avondcorso om 20.30 uur. Meer informatie en de uitslag van het corso is te vinden op www.theatercorso.nl.

Het complete verslag van het Theatercorso wordt herhaald op zondag 23 augustus van 14.00 tot 16.00 uur.

De live-uitzending van het Theatercorso Sintjansklooster wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Meppel-Steenwijkerland, Tamek Groep Accountants en Belastingadviseurs en Interfloor Tapijt en Vinyl uit Zwartsluis.

Op deze pagina vindt u diverse korte impressies van het Theatercorso van vrijdag 21 augustus 2009!
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.