Nieuwsbrief

Zet 'm op 11-tour nadert zijn einde

Komende week is de laatste week dat RTV Oost de provincie Overijssel bezoekt met de Zet-'m-op-11-tour en we eindigen spectaculair!!
Vanaf dinsdag 2 juni trok RTV Oost de provincie Overijssel in met de Zet-'m-op-11-tour en aankomende week zullen de laatste 5 plaatsen worden aangedaan.
Je kunt deze week nog naar Borne, Giethoorn, Enschede, Vollenhove en Raalte om onze compound te bezoeken en kans te maken op fantastische prijzen! We eindigen onze tour op vrijdag 28 augustus in Raalte en zonder iets te verklappen, kunnen we alvast melden dat het een spectaculair einde zal zijn.
Er is nog iedere dag een midweek-arrangement voor 6 personen van Roompot Vakanties te winnen t.w.v. € 195,-. Je moet dan wel TV Oost op 11 hebben staan. Meedoen werkt als volgt: Programmeer TV Oost op kanaal 11, stuur vervolgens een e-mail naar: op11@rtvoost.nl met daarin je naam, adres en telefoonnummer.
Zodra de Zet-'m-op-11-tour bij jou in de buurt is maak je kans op een bezoek van ons. Na controle of je TV Oost echt op 11 hebt staan mag je die dag meedoen aan het Zet 'm op 11 dobbelspel.
Het RTV Oost promoteam deelt ook komende week nog GRATIS loten uit waarmee je ook fantastische prijzen kunt winnen. Elke vrijdag om 17.20 uur wordt op TV Oost het winnende lotnummer bekend gemaakt van de weekprijs, een RTV Oost verwenarrangement bij Hotel De Zon in Ommen. Op 28 augustus wordt om 17.20 uur op TV Oost het winnende lotnummer van de hoofdprijs bekend gemaakt: Een jaar lang gratis rijden in een Ford Ka.
Zorg dus dat je alsnog in het bezit komt van zo'n gratis lot en bewaar 'm goed!

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.