Koningin Beatrix bezoekt Salland

Bezoek Koningin Beatrix live bij RTV Oost

Koningin Beatrix brengt op vrijdag 28 augustus een streekbezoek aan Salland. De vorstin zal achtereenvolgens het gemeentehuis in Dalfsen, landgoed 't Laer in Ommen, de Lemelerberg en oogstfeest de Stöppelhaene in Raalte bezoeken. RTV Oost doet uitgebreid verslag van het bezoek, met onder meer regelmatige updates op Radio Oost en een live tv-uitzending vanuit Raalte.
RTV Oost is op de laatste dag van de Zet-‘m-op-11-tour de hele dag aanwezig in het centrum van Raalte, op de hoek Deventerweg/Domineeskamp. Vanaf 12.00 uur is Raalte in beeld bij TV Oost, met elk heel uur een lokaal journaal met diverse reportages. Vanaf ongeveer 15.00 uur doet TV Oost live verslag van de aankomst van de koningin en het bezoek aan de Stöppelhaene. Daarbij worden meerdere camera’s ingezet die alles op de voet zullen volgen. Tevens zijn beelden te zien van de bezoeken eerder op de dag aan Dalfsen, Ommen en de Lemelerberg. Gastcommentator bij de live uitzending is Geert Hannink, erevoorzitter van de Stichting Stöppelhaene. ’s Avonds zal om 21.15, 22.15 en 23.15 uur bij TV Oost een samenvattend verslag van het bezoek te zien zijn.
Koningin Beatrix zal in Raalte een rondgang maken langs de diverse festiviteiten van de Stöppelhaene en ontmoet daarbij vele vrijwilligers. Tijdens het bezoek wordt de Koningin begeleid door burgemeester Piet Zoon van Raalte en voorzitter Theo Ogink van de Stichting Stöppelhaene. Naar verwachting zal de koningin omstreeks 16.10 uur weer vertrekken.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.