Persberichten

Koninklijke finale voor Zet-‘m-op-11-tour in Raalte

In de maanden juni, juli en augustus trok RTV Oost door Overijssel met de Zet-‘m-op-11-tour. In 64 steden en dorpen werd een dag lang via radio en televisie live verslag gedaan van plaatselijke nieuwtjes en wetenswaardigheden. Vrijdag 28 augustus wordt de Zet-‘m-op-11-tour afgesloten in Raalte, dat die dag koninklijk bezoek ontvangt. Koningin Beatrix neemt er tijdens haar bezoek aan Salland een kijkje bij het traditionele oogstfeest Stöppelhaene. TV Oost doet vanaf 15.00 uur live verslag van het bezoek. De inwoners van Raalte kunnen daarnaast de hele dag terecht op de RTV Oost Compound op de hoek Deventerweg/Domineeskamp.
Raalte is bij TV Oost vanaf 12.00 uur live in beeld met webcambeelden en elk heel uur een lokaal journaal met diverse reportages. Radio Oost begint al vroeg in de ochtend met live bijdragen, variërend van informatieve gesprekken en reportages tot amusement. De Raaltenaren worden opgeroepen om zelf een bijdrage te leveren aan de live uitzending. Dat kan door langs te komen op de RTV Oost Compound en plaatselijke onderwerpen of problemen aan te kaarten, een muziekinstrument te bespelen, te vertellen over een hobby of het ‘Zet ‘m op 11 Dobbelspel’ te spelen. Onderwerpen kunnen ook tevoren worden gemaild naar 11@rtvoost.nl. Van 17.20 tot 18.00 uur blikt TV Oost met lokale gasten live terug op de dag. Deze uitzending wordt herhaald om 18.20, 20.20 en 23.30 uur.
De bezoekers van de RTV Oost Compound kunnen op verschillende manieren fantastische prijzen winnen. Zo kan het ‘Zet ‘m op 11 Dobbelspel’ worden gespeeld, waarbij een Midweekarrangement in een Roompot vakantiepark in Zeeland valt te winnen! Ook worden gratis Zomerloten uitgedeeld. In Raalte wordt niet alleen de laatste weekwinnaar bekend gemaakt (de weekprijs is een RTV Oost Verwen Arrangement in Hotel De Zon in Ommen) maar ook de winnaar van de hoofdprijs! Deze gelukkige krijgt twaalf maanden lang een splinternieuwe Ford Ka tot zijn/haar beschikking, beschikbaar gesteld door Direct Lease, Auto Fischer Enschede, Noordegraaf Hengelo, Noordegraaf Goor, Ford Oldenzaal en RTV Oost.
Plaatselijke media zijn van harte uitgenodigd om vrijdag 28 augustus een kijkje te komen nemen in de RTV Oost Compound op de hoek Deventerweg/Domineeskamp in Raalte. U kunt meekijken bij de live uitzendingen of zelf een onderwerp aandragen, wat een prima gelegenheid kan zijn om uw eigen medium onder de aandacht te brengen. Neem voor meer informatie contact op met projectleider Roel Zweers van RTV Oost.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.