Programmanieuws

Brigitte Kaandorp te gast bij seizoensstart ‘EDNED’

Maandag 31 augustus begint het bekende TV Oost programma ‘En Dan Nog Even Dit’ aan een nieuw seizoen.
Vanaf dan wordt de kijker elke dag van de week weer bijgepraat over alles wat Overijssel bezighoudt, met aandacht voor de actualiteit en aansprekende gasten. In de eerste uitzending is onder anderen Brigitte Kaandorp te gast. De cabaretière, die eerder dit jaar in het huwelijk trad en koninklijk werd onderscheiden, praat met presentatoren Leonie ter Braak en Willem Alkema onder meer over haar nieuwste show ‘Zó’, waarin ze ‘dapper terrein terug wint op de chaos om ons heen’.
‘En dan Nog Even Dit’ is een succes. Steeds meer kijkers stemden vorig seizoen af op de verstrooiende praatshow van TV Oost, waarin elke werkdag met gerenommeerde gasten wordt gesproken over alles wat Overijssel bezighoudt. In de weekendeditie van Edned staat het aanbod van theaters, muziekpodia, bioscopen en evenementen in Overijssel en vlak daarbuiten centraal. Te gast daarbij zijn artiesten en andere mensen die betrokken zijn bij optredens, manifestaties en het uitgaansleven. Edned wordt gepresenteerd door Bert Eeftink, Leonie ter Braak, André van der Zee, Willem Alkema en Carrie ten Napel.
‘En Dan Nog Even Dit’ is elke dag op TV Oost te zien om 17.20, 18.20 en 20.20 uur. Op werkdagen is er tevens een herhaling om 23.30 uur. Persberichten, tips en aankondigingen kunnen worden gemaild naar endannogevendit@rtvoost.nl. De laatste informatie over de onderwerpen en de gasten is altijd te vinden op www.edned.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.