Nieuwsbrief

'In de Wandelgangen' weer van start

Naast 'En Dan Nog Even Dit' gaat maandag 31 augustus ook het politieke magazine 'In De Wandelgangen' weer van start.
Na het zomerreces, waarin u kon kijken naar 'Zomertijd', maakt laatstgenoemd zomermagazine weer plaats voor 'In De Wandelgangen'; het dagelijkse politieke magazine waarin Jan Medendorp, Hans Bellert, Jolande Verheij en Maurice Velthuis praten met gasten uit de politiek, het bedrijfsleven en andere maatschappelijke instanties.
Er zijn reportages uit de provincie en er is een vaste plek voor ‘Straatpraat’, met de bekendmaking van de dagelijkse internetpoll.

Het programma begint gelijk met een paar opzienbarende zaken die (enkele ervan) de afgelopen tijd bij RTV Oost te volgen waren:

Maandag 31 augustus
ziet u hoe na zeven jaar definitief de beslissing valt of in natuurgebied De Herikerberg in de Hof van Twente een vakantiepark wordt gevestigd met 320 huisjes. Tegenstanders vrezen voor de aantasting van de natuur, voorstanders zien economische en toeristische voordelen van het park waarmee een investering van ruim 60 miljoen euro is gemoeid. In 'In de Wandelgangen' een terugblik op een hoofdpijndossier van de gemeente Hof van Twente.
Dinsdag 1 september: De resultaten van het onderzoek naar de handelswijze van het ziekenhuis MST in Enschede rond ex-neuroloog Jansen Steur, worden volgende week dinsdag gepresenteerd. Er zijn gesprekken gevoerd met oud-bestuurders en bestuurders van het MST, ex-collega's van Jansen Steur en met de medisch specialist zelf. 'In de Wandelgangen' staat uitgebreid stil bij de onderzoeksresultaten en hoofdrolspelers…
Donderdag 3 september: Woningcorporatie Viverion in de Hof van Twente is in opspraak. De organisatie laat onderzoek doen naar oneigenlijke toe-eigening van grond bij een appartementencomplex. Omwonenden zijn woedend. De woningcorporatie houdt het hoofd koel. Maar hoe heeft het zover kunnen komen? Aan deze affaire wordt ruimschoots aandacht besteedt.
Dit en meer vanaf maandag 31 augustus weer dagelijks te volgen in 'In de Wandelgangen' bij TV Oost om: 21.15, 22.15 en 23.15 uur.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.