Programmanieuws

Zet-'m-op-11-tour afgesloten

Met de trekking van de hoofdprijs in de Zomerloterij is afgelopen vrijdag de Zet-'m-op-11-tour afgesloten.
Met de trekking van de hoofdprijs in de Zomerloterij is afgelopen vrijdag 28 augustus in Raalte de Zet-'m-op-11-tour afgesloten. In de maanden juni, juli en augustus trok RTV Oost door Overijssel. Vanuit maar liefst 64 steden en dorpen werd een dag lang via radio en televisie live verslag gedaan van plaatselijke nieuwtjes en wetenswaardigheden.
Tijdens de Zet-'m-op-11-tour werden gratis Zomerloten uitgedeeld. Bij de afsluiting in Raalte werd de winnaar van de hoofdprijs bekend gemaakt door RTV Oost directeur Henny Everts en presentator Bert Eeftink. De gelukkige winnaar krijgt twaalf maanden lang een splinternieuwe Ford Ka tot zijn/haar beschikking, beschikbaar gesteld door Direct Lease, Auto Fischer Enschede, Noordegraaf Hengelo, Noordegraaf Goor, Ford Oldenzaal en RTV Oost. Het winnende lotnummer vind je HIER.
De afsluiting in Raalte kreeg een bijzonder koninklijk tintje doordat het samenviel met het bezoek van Koningin Beatrix aan het oogstfeest Stöppelhaene. Een uitgebreid verslag van het koninklijk bezoek aan Salland is te bekijken via 'Uitzending Gemist'.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.