Programmanieuws

Een drukke directeur in 'Eigenheimers'

Hoe druk kun je het jezelf maken? Het TV Oost programma Eigenheimers gaat komende donderdag op bezoek bij Benny Breman in Genemuiden.
Benny Breman (foto) is telg uit een bekend Genemuidiger geslacht en in het dagelijks leven directeur van een grote firma. Benny wil echter ook nieuwsvoorziener zijn voor zijn woonplaats Genemuiden. Hij beheert de websites breman.net, weerstationgenemuiden.nl en enkele webcams. Wat bezielt een hardwerkende directeur om tot diep in de nacht achter de PC te kruipen?
Verder besteedt Eigenheimers donderdag aandacht aan Daan Kooij en Dirk Kok uit Deventer. Muziek speelt een belangrijke rol in hun leven. In verpleeghuizen proberen ze met hun gezang wat vrolijkheid te brengen in het leven van de patiënten.
Albert Boer uit Giethoorn is verslingerd aan de autocross. Hij sleutelt urenlang aan zijn auto. Of hij in de prijzen viel tijdens de cross in Eesveen is te zien in Eigenheimers.
Eigenheimers is elke donderdag te zien bij TV Oost om 16.20, 19.20, 21.30 en 00.20 uur. Er zijn herhalingen op zaterdag om 16.40 en 19.40 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.