Persberichten

Van Domme Leu op Koale Groond

Van Domme Leu
Van Domme Leu
Bij TV Oost is op dit moment toch nog een 'vervolg' te zien op Van Jonge Leu en Oale Groond! De kijkers van het populaire praatprogramma En Dan Nog Even Dit kunnen elk weekend genieten van 'Van Domme Leu op Koale Groond', een parodie op de befaamde regiosoap. De eerste afleveringen leidden meteen tot positieve reacties in het gastenboek van www.vanjongeleu.nl en op de VJLOG-fansite.
Elk weekend is in ‘EDNED’ een nieuwe aflevering te zien van ‘Van Domme Leu’. Daarin komen enkele bekende gezichten uit de oorspronkelijke serie voorbij, maar zullen ook bekende Nederlanders zo af en toe een gastrol vervullen. Alle afleveringen zijn terug te kijken op www.edned.nl en www.youtube.com/rtvoost. De eerste aflevering is inmiddels al meer dan 1100 keer bekeken...
Er zijn vooralsnog geen plannen voor een ‘echt’ vervolg van Van Jonge Leu of een nieuwe regionale dramaserie. RTV Oost directeur Henny Everts hierover: ‘Op dit moment is het financieel niet verantwoord, hoe graag we er ook mee zouden willen doorgaan. De vele reacties na afloop van de serie zijn wel hartverwarmend. En wie weet wat de toekomst brengt.’ Bij de KRO en diverse regionale omroepen is de serie nu ook ten einde. Vanuit het hele land kwamen de afgelopen weken bij RTV Oost reacties binnen van kijkers die de hoop uitspraken dat er ooit een vijfde serie komt.
Voor meer informatie: Bert Eeftink - programmamaker RTV Oost

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.