Programmanieuws

Ben Cramer in EDNED

Dit weekend is Ben Cramer te gast in En Dan Nog Even Dit. Hij vertelt onder meer over zijn rol in de musical Op Hoop van Zegen.
Elke werkdag wordt in En Dan Nog Even Dit met aansprekende gasten gesproken over alles wat Overijssel bezighoudt. Maar ook op zaterdag en zondag kun je kijken naar 'Edned'. In de weekendeditie staat het aanbod van theaters, muziekpodia en evenementen centraal. Komend weekend zijn onder anderen zanger Ben Cramer en cabaretier André Manuel te gast.
Met Ben Cramer wordt gesproken over zijn rol in de musical Op Hoop van Zegen, die op 14 oktober te zien is in Enschede en 16 oktober in Rijssen. Ook André Manuel schuift aan. Op 6 oktober is hij in vestzaktheater Het Everloo in Rossum te zien met zijn voorstelling 'Voor God nog Vaderland', waarin hij een groot aantal vragen stelt aan God. Gerard Oosterlaar van Höllenboer vertelt over de aanstaande theatertoer van het Sallandse duo, dat beroemd werd met de hit 'Busje komt zo'.
In Edned Weekend worden dit seizoen extra veel vrijkaarten en speciale arrangementen weggegeven, in samenwerking met www.overoverijssel.nl.
En Dan Nog Even Dit wordt gepresenteerd door Bert Eeftink, Leonie ter Braak, André van der Zee, Willem Alkema en Carrie ten Napel en is elke dag op TV Oost te zien om 17.20, 18.20 en 20.20 uur en op werkdagen ook om 23.30 uur. Persberichten, tips en aankondigingen kunnen worden gemaild naar endannogevendit@rtvoost.nl. Meer informatie is te vinden op www.edned.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.