Persberichten

Hoofdprijs Zomerloterij RTV Oost uitgereikt

Maandag 21 september is in de studio van RTV Oost in Hengelo de hoofdprijs van de RTV Oost Zomerloterij uitgereikt aan de 24-jarige Anneloes Dijkstra uit Hengelo. Zij krijgt twaalf maanden lang een splinternieuwe Ford Ka tot haar beschikking, beschikbaar gesteld door Direct Lease, Auto Fischer Enschede, Noordegraaf Hengelo, Noordegraaf Goor, Ford Oldenzaal en RTV Oost. Anneloes ontving de autosleutels uit handen van RTV Oost directeur Henny Everts. Ook aanwezig waren Jaap Bleij van Direct Lease en Fred Gerritsen namens de Ford-dealers. De uitreiking was live te horen bij Radio Oost. Presentator Hans van Wieren stapte bij Anneloes in de auto en maakte met haar een eerste rondrit.
Tijdens de maanden juni, juli en augustus werden tijdens de RTV Oost Zet-‘m-op-11-tour in totaal 60.000 gratis Zomerloten uitgedeeld. Elke week kon er een Verwen Arrangement in Hotel De Zon in Ommen worden gewonnen. Bij de afsluiting van de Zet-‘m-op-11-tour in Raalte op vrijdag 28 augustus werd bekend gemaakt op welk nummer de hoofdprijs was gevallen. De prijs viel op lotnummer 86253, dat in handen was van Anneloes Dijkstra.
Anneloes kreeg het lot cadeau van haar vader en moeder uit Beckum. Zij kregen het lot op hun beurt van het RTV Oost Promotieteam op een terras in Diepenheim waar de Zet-‘m-op-11-tour was neergestreken op maandag 10 augustus. Anneloes heeft recentelijk een studie journalistiek afgerond en is op dit moment op zoek naar werk. Ze is in het bezit van een geldig rijbewijs maar heeft geen eigen auto. Op vrijdag 28 augustus zat ze even voor 18.00 uur te eten toen RTV Oost directeur Henny Everts live op televisie de trekking verrichte tijdens de laatste uitzending van de Zet-‘m-op-11-tour. Ze meende het lotnummer te herkennen en checkte het meteen op www.rtvoost.nl. Toen het allemaal echt waar bleek te zijn, was de opwinding groot. Ook bij haar ouders, die niet hadden verwacht dat ze hun dochter een auto cadeau hadden gedaan…
Voor meer informatie:
Roel Zweers, projectleider RTV Oost
Foto's: Uitreiking hoofdprijs Zomerloterij

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.