Programmanieuws

Hind in EDNED

Dit weekend is zangeres Hind te gast in En Dan Nog Even Dit.
Elke werkdag wordt in En Dan Nog Even Dit met aansprekende gasten gesproken over alles wat Overijssel bezighoudt. Maar ook op zaterdag en zondag kun je kijken naar 'Edned'. In de weekendeditie staat het aanbod van theaters, muziekpodia en evenementen centraal.
Komend weekend is zangeres Hind te gast. Zij zingt de titelsong voor de nieuwe film 'SpangaS op Survival', die sinds woensdag in de Nederlandse bioscopen is te zien. Het nummer heet 'Morgen' en is geschreven door Ytsen Kooistra en Diede in 't Veld. Laatstgenoemde is tevens de regisseur van de film.
Ook te gast is actrice Loes Haverkort. Ze is opgegroeid in Wierden en rondde in 2004 de acteursopleiding aan de Toneelacademie in Maastricht af. Loes is net klaar met de opnamen van De Troon, een Nederlandse dramaserie over het leven van de Nederlandse koningen Willem I, Willem II en Willem III.
In En Dan Nog Even Dit worden dit seizoen elk weekend vrijkaarten en speciale arrangementen weggegeven, in samenwerking met www.overoverijssel.nl.
En Dan Nog Even Dit wordt gepresenteerd door Bert Eeftink, Leonie ter Braak, André van der Zee, Willem Alkema en Carrie ten Napel en is elke dag op TV Oost te zien om 17.20, 18.20 en 20.20 uur en op werkdagen ook om 23.30 uur. Persberichten, tips en aankondigingen kunnen worden gemaild naar endannogevendit@rtvoost.nl. Meer informatie is te vinden op www.edned.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.