Programmanieuws

Met Hulzebosch de Hort op

Vanaf komende maandag herhaalt TV Oost de serie 'Met Hulzebosch de Hort op'. Daarin gaat de flamboyante sportman|entertainer Erik Hulzebosch op visite bij 'oude bekenden'...
Met ingang van maandag 5 oktober herhaalt TV Oost de serie 'Met Hulzebosch de Hort op'. Daarin gaat de flamboyante sportman/entertainer Erik Hulzebosch op visite bij 'oude bekenden' uit de wereld van sport, politiek en entertainment.
In de eerste aflevering raakt politiek Den Haag in rep en roer. Niet door de kredietcrisis of politieke stormen maar vanwege de komst van Hulzebosch. Erik brengt een bezoekje aan het Binnenhof, waar hij wordt rondgeleid door CDA-politica Sabine Uitslag uit Westerhaar. Daarbij worden deuren geopend die voor anderen gesloten blijven. Zo neemt hij prominent plaats op één van de zetels in de tweede kamer. 'Eigenlijk mag dat niet', waarschuwt Sabine nog. 'Nee, joh? En wrumme nit dan?' is het antwoord. De werkkamer van Sabine, de hofvijver en de statige Handelingenkamer; Erik krijgt alles te zien. Het duo heeft ook een gezamenlijke passie: zingen. De politica treedt regelmatig op met haar formatie Spinrock. Een duet kan dan ook niet uitblijven. In de vergaderkamer van het CDA klinkt tweestemmig het nummer 'Groot Hart' van De Dijk. Aan het einde van de dag concludeert Erik dat hij Sabine een 'machtig mooie vrouw' vindt. Ook Sabine is enthousiast.
'Met Hulzebosch de Hort op' is elke maandag te zien bij TV Oost om 16.40, 19.40, 22.30 en 00.40 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.