Programmanieuws

Volgende week: Military Boekelo

Volgende week vindt voor de 39-ste keer de Military Boekelo plaats. TV Oost zal traditiegetrouw ruim aandacht besteden aan het vermaarde paardensport- evenement.
De Military in Boekelo beleeft van 8 t/m 11 oktober haar 39-ste editie. Op zaterdag 10 oktober zijn bij TV Oost van 10.00 tot 16.00 uur live webcambeelden te zien vanaf het terrein van de Cross Country, met op gezette tijden gesprekjes en een korte update. Kijkers hebben de gelegenheid om SMS-jes in beeld te laten verschijnen.
Op zondag 11 oktober verzorgt TV Oost om 16.20 en 19.20 uur een uitgebreide special over de Military Boekelo, die met ruim 40.000 bezoekers één van de grootste evenementen van Overijssel is. Het wedstrijdcommentaar wordt verzorgd door Nico Wantia. Radio Oost doet op 10 en 11 oktober in live flitsen verslag vanuit Boekelo.
De Military Boekelo telt opnieuw een groot aantal combinaties uit zo'n twintig landen. In de special van TV Oost wordt verslag gedaan van de Cross Country, traditioneel het meest spectaculaire onderdeel van de Military. De rijders banen zich daarbij een weg langs illustere hindernissen als 'De Flessenopener' en 'Het Zouthuis'.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.