Persberichten

Frans Bauer in ‘En Dan Nog Even Dit’

Frans Bauer
Frans Bauer
Niemand minder dan Frans Bauer maakt vrijdag 2 oktober zijn opwachting in het populaire praatprogramma En Dan Nog Even Dit (EDNED) van TV Oost. De ongekroonde koning van het levenslied treedt op 2 en 3 oktober op in het Theaterhotel in Almelo in het kader van zijn theatertour. Vorige week verscheen zijn nieuwe single `Geen Woorden`. In ‘En Dan Nog Even Dit’ praat Frans over deze en andere zaken met presentatoren Bert Eeftink en André van der Zee.
Van maandag 5 t/m vrijdag 9 oktober kunnen in het Radio Oost programma Goeiemiddag Overijssel (13.30 – 16.00 uur) elke dag een door Frans gesigneerde CD en twee toegangskaartjes voor het concert van Frans Bauer in theater Odeon De Spiegel in Zwolle worden gewonnen. Om die te bemachtigen moeten luisteraars meedoen aan de ‘Frans Bauer Quiz. Presentator Oene Loonstra geeft in de uitzendingen nadere aanwijzingen.
En Dan Nog Even Dit is elke dag bij TV Oost te zien om 17.20, 18.20 en 20.20 uur en op werkdagen ook om 23.30 uur. Meer informatie is te vinden op www.edned.nl.
Voor meer informatie: Bas Treffers – Hoofd Informatieve Programma's RTV Oost

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.