Nieuwsbrief

Veel aandacht voor Military Boekelo

RTV Oost besteedt ook dit jaar ruim aandacht aan de Military Boekelo, die van 8 t/m 11 oktober haar 39-ste editie beleeft.
Op zaterdag 10 oktober zijn bij TV Oost van 10.00 tot 16.00 uur live webcambeelden te zien vanaf het wedstrijdterrein, met op gezette tijden gesprekjes en een korte update. Kijkers hebben de gelegenheid om SMS-jes in beeld te laten verschijnen. Op zondag 11 oktober verzorgt TV Oost om 16.20 en 19.20 uur een uitgebreide special over de Military Boekelo. Daarin wordt verslag gedaan van de spectaculaire Cross Country. Het wedstrijdcommentaar wordt verzorgd door Nico Wantia.
Radio Oost doet het hele weekend in live flitsen verslag vanuit Boekelo. Daarnaast gaat Radio Oost van dinsdag 6 t/m vrijdag 9 oktober vrijkaarten weggeven voor de Military. Elke dag zijn er tussen 09.00 en 18.00 uur twee vrijkaarten te winnen. Na het horen van de speciale oproep kunnen luisteraars bellen met 074 – 2 456 665. De winnaars krijgen hun kaarten direct per post opgestuurd. De winnaar op vrijdag kan de kaarten eventueel ook persoonlijk komen afhalen aan de balie van de studio van RTV Oost in Hengelo.
De Military Boekelo is met ruim 40.000 bezoekers één van de grootste evenementen van Overijssel. De deelnemerslijst is dit jaar weer goed gevuld met toppers uit zo’n twintig landen, onder wie de kersverse Europees Kampioene Kristina Cook. Ook topruiters als Oliver Townend en tweevoudig Olympisch kampioen Mark Todd maken hun opwachting in Boekelo. De Nederlandse deelnemerslijst telt acht ruiters. Een van de toppers is Madeleine Brugman, die in deze thuiswedstrijd de fans zeker op haar hand zal hebben. In totaal staan er meer dan honderd combinaties op de deelnemerslijst.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.