Nieuwsbrief

‘K3 Week’ bij RTV Oost

De Belgische meidengroep K3 heeft met het nieuwe bandlid Josje Huisman een Overijssels tintje gekregen! De winnares van ‘K2 zoekt K3’ woonde jarenlang in Steenwijkerwold.
Als eerbetoon aan de knappe prestatie van Josje en de concerten die K3 in Enschede gaat geven, organiseert RTV Oost in de week van 12 t/m 16 oktober een speciale ‘K3 Week’. In het Radio Oost programma ‘Goeiemiddag Overijssel’ kunnen elke dag vier vrijkaarten gewonnen worden voor één van de concerten van K3 in ‘Go Planet’ in Enschede op zaterdag 17 en zondag 18 oktober.
Om vrijkaarten te bemachtigen moeten de luisteraars meedoen aan de ‘K3 Quiz’. Presentator Oene Loonstra geeft in de uitzendingen nadere aanwijzingen. Goeiemiddag Overijssel is elke werkdag bij Radio Oost te beluisteren van 13.30 tot 16.00 uur.
Afgelopen zaterdagavond zagen ruim 3,5 miljoen mensen in Nederland en Vlaanderen hoe Josje Huisman werd gekozen tot de nieuwe K3-zangeres naast Karen en Kristel. Direct na de finale heeft de ticketverkoop voor de nieuwe K3 shows een vlucht genomen. Voor Josje en haar nieuwe collega’s Karen en Kristel breken direct drukke tijden aan. Komend weekend al gaat in Antwerpen de nieuwe K3 show in première waarna Enschede het weekend erna de Nederlandse primeur heeft. Met zijn drieën zullen de meiden als vanouds een fantastisch feestje maken met de kinderen in de zaal. Daarbij zullen naast de bekende hits ook nieuwe nummers worden gezongen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.