Programmanieuws

Roel van Velzen in EDNED

Wie schuiven er deze week o.a. bij aan tafel van 'En Dan Nog Even Dit'?
Elke werkdag wordt in En Dan Nog Even Dit met aansprekende gasten gesproken over alles wat Overijssel bezighoudt. Maar ook op zaterdag en zondag kun je kijken naar 'Edned'. In de weekendeditie staat het aanbod van theaters, muziekpodia en evenementen centraal.
Dinsdag 13 oktober verschijnt niemand minder dan Roel van Velzen. 
Een platina debuutalbum. Acht succesvolle singles. Vier schitterende awards. Duizenden uitzinnige fans in Nederland en daarbuiten. Welkom in de wereld van VanVelzen! Roel beweegt iedereen met z’n muziek én z’n performance. Benieuwd wat hij allemaal te vertellen heeft?

Ook te gast zijn Lindy Damveld en Jauke Boerdam. Lindy was één van de opvarenden van zeilschip De Tukker. Met ingang van 14 oktober is bij TV Oost de ingrijpende documentaire 'Kans op een Nieuwe Koers' te zien.
Donderdag 15 oktober schuifty Peer Mascini aan. Wie kent hem niet van het Melkunie-reclamespotje "Ik heb nog zo gezegd: geen bommetje!". Op dit moment staat Peer in de theaters met zijn nieuwe show 'Peer speelt Mascini'.
In En Dan Nog Even Dit worden dit seizoen elk weekend vrijkaarten en speciale arrangementen weggegeven, in samenwerking met www.overoverijssel.nl.
En Dan Nog Even Dit wordt gepresenteerd door Bert Eeftink, Leonie ter Braak, André van der Zee, Willem Alkema en Carrie ten Napel en is elke dag op TV Oost te zien om 17.20, 18.20 en 20.20 uur en op werkdagen ook om 23.30 uur. Persberichten, tips en aankondigingen kunnen worden gemaild naar endannogevendit@rtvoost.nl.  Meer informatie is te vinden op www.edned.nl

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.