Programmanieuws

De Hanzeladies: 'beuken en tackelen'

Vrijdag kunt u bij TV Oost weer kijken naar 'De Hanzeladies', de reallifesoap over het wel en wee van het gelijknamige damesrugbyteam.
Vrijdag 16 oktober kun je bij TV Oost weer kijken naar 'De Hanzeladies', de reallifesoap over het wel en wee van het gelijknamige damesrugbyteam. De Hanzeladies komen uit Enschede, Zwolle en Deventer en hebben zich ten doel gesteld om dit jaar in de eerste klasse bij de beste drie te eindigen.
In de derde aflevering is Lian bijna over haar zware blessure heen. Ze durft het na twee jaar eindelijk weer aan om het veld op te stappen. Haar teamgenoten hebben een verrassing voor haar in petto. Gasttrainer en rugbylegende Nick den Uyl verschijnt bij de club om de dames een lesje 'beuken en tackelen' te leren. Verder zien we een andere kant van Ingrid. Ze is niet alleen sportief maar ook creatief. Dat blijkt als ze een workshop schilderen geeft op een vrijgezellenfeest. Voor de nodige ontspanning besluiten de dames een hengeltje uit te gooien. Langs de waterkant komt Annie's jarenlange ervaring op visgebied naar boven, terwijl de rest van de Hanzeladies worstelt met aas en haakjes.
De belevenissen van de Hanzeladies zijn elke vrijdag te zien bij TV Oost om 16.20, 19.20, 21.30 en 00.20 uur, met een herhaling op maandag op dezelfde tijdstippen. Meer informatie is te vinden op www.rtvoost.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.