Sweet Seventies 2009

Sweet Seventies

Van maandag 2 tot en met zondag 8 november is het Sweet Seventies Week bij Radio Oost. De hele week worden dan de leukste platen uit de jaren zeventig gedraaid, waaronder veel verzoekjes van luisteraars.
Gedurende de Sweet Seventies Week gaan alle programma's van Radio Oost terug naar de tijd van zitkuilen, fonduen, schrootjes en disco. Er zijn gesprekjes met prominente mensen uit de jaren zeventig, terugblikken op het belangrijkste nieuws en sportgebeurtenissen uit die tijd en natuurlijk typische jaren zeventig recepten.

Wat is jouw jaren '70 verhaal?

Je kunt nu alvast een keuze maken uit een uitgebreide lijst met nummers uit de jaren zeventig. Vaak roepen deze platen ook bijzondere herinneringen op. Tijdens de Sweet Seventies Week worden deze verhalen van luisteraars voorgelezen. Heb jij een leuk of bijzonder verhaal uit die tijd? Klik dan hier en laat het ons weten! De leukste reacties worden voorgelezen in de programma's van Radio Oost.

Plak en win!

Weet je het nog? In de 70's plakten we stickers op de fiets, op de deur van je slaapkamer en op de achterruit van de auto. En daarom krijg je van RTV Oost een sticker waarmee je kans maakt op een fantastisch Sweet Seventies prijzenpakket.
Van 27 t/m 31 oktober valt in elke brievenbus in Overijssel een Sweet Seventies sticker. Plak deze sticker op de achterruit van je auto, net als toen, en stuur een foto van je auto waarop de sticker én het nummerbord zichtbaar is naar sweetseventies@rtvoost.nl.
Vanaf 2 november verloten we 9 weken lang elke week een Sweet Seventies prijzenpakket onder de inzenders. Hier vind je elke vrijdag het winnende nummerbord van die week. Dus ga lekker met ons terug in de tijd en plakken maar!

Doe mee aan de TV-tune quiz!

Sil de Strandjutter, McCloud of De Fabeltjeskrant? Zomaar een paar voorbeelden van TV-series waar we massaal naar keken. Weet je nog hoe de openingstune van een gerecht klonk? Doe dan mee aan onze TV-tune quiz, die we elke werkdag bij Radio Oost spelen. Weet je de titel van het TV programma? Bel dan met
074 - 2 456 665 en misschien win jij wel een mooi Sweet Seventies prijzenpakket.
Wil je de quiz niet missen? Luister dan op de volgende tijdstippen:
* Tussen 06.00 en 08.00 uur in Klaarwakker
* Om 09.15 uur in Goeiemorgen Overijssel
* Om 11.45 uur in Het Overijssels Hart
* Om 15.45 uur in Goeiemiddag Overijssel
* Om 16.15 uur in Afslag Oost

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.