Programmanieuws

Sweet Seventies Week

Van maandag 2 tot en met zondag 8 november is het ‘Sweet Seventies Week’ bij Radio Oost. Stuur ons nu alvast uw jaren 70-verhaal!
Van maandag 2 tot en met zondag 8 november is het ‘Sweet Seventies Week’ bij Radio Oost. De hele week worden dan de leukste platen uit de jaren zeventig gedraaid, waaronder veel verzoekjes van luisteraars. Op deze website kan nu alvast een keuze worden gemaakt uit een uitgebreide lijst met nummers uit de jaren zeventig. Klik HIER om een keuze te maken...
Vaak roepen deze platen ook bijzondere herinneringen op. Tijdens de Sweet Seventies Week worden deze verhalen van luisteraars voorgelezen. RTV Oost roept iedereen die een leuk of bijzonder verhaal uit die tijd heeft om dat door te geven via sweetseventies@rtvoost.nl. De leukste reacties worden tijdens de ‘Sweet Seventies Week’ voorgelezen in de programma’s van Radio Oost.
Gedurende de ‘Sweet Seventies Week’ gaan alle programma’s van Radio Oost terug naar de tijd van zitkuilen, fondue, schrootjes en disco. Er zijn gesprekjes met prominente mensen uit de jaren zeventig, terugblikken op het belangrijkste nieuws en sportgebeurtenissen uit die tijd en natuurlijk typische jaren zeventig recepten!

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.