Programmanieuws

Sweet Seventies Week

De Sweet Seventies Week van RTV Oost staat bol van de activiteiten en acties in het teken van de 70-er jaren...
Vorige week was hier te lezen dat er verzoekjes zullen worden gedraaid in diverse radioprogramma's. De hele week worden dan de leukste platen uit de jaren zeventig gedraaid, waaronder veel verzoekjes van luisteraars.
Maar daar blijft het niet bij!
Weet je het nog? In de 70's plakten we stickers op de fiets, op de deur van je slaapkamer en op de achterruit van de auto. En daarom krijg je van RTV Oost een sticker waarmee je kans maakt op een fantastisch Sweet Seventies prijzenpakket.
Van 27 t/m 31 oktober valt in elke brievenbus in Overijssel een Sweet Seventies sticker. Plak deze sticker op de achterruit van je auto, net als toen, en stuur een foto van je auto waarop de sticker én het nummerbord zichtbaar is naar sweetseventies@rtvoost.nl.
Vanaf 2 november verloten we 9 weken lang elke week een Sweet Seventies prijzenpakket onder de inzenders. Op onze website vind je elke vrijdag het winnende nummerbord van die week. Dus ga lekker met ons terug in de tijd en plakken maar!
Ook duiken we terug in de TV tunes van de 70-er jaren.
Floris, McCloud of De Fabeltjeskrant? Zomaar een paar voorbeelden van TV-series waar we massaal naar keken. Weet je nog hoe de openingstune van een gerecht klonk? Doe dan mee aan onze TV-tune quiz, die we elke werkdag bij Radio Oost spelen. Weet je de titel van het TV programma? Bel dan met
074 - 2 456 665!
Verder is het programma EDNED ook aangepast in de jaren 70-stijl. Blijf dus luisteren én kijken naar RTV Oost komende week.

Klik hier voor de speciale actiepagina voor alle acties die we de komende week hebben in het kader van de Sweet Seventies Week.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.