FC Twente boekt zege in Kerkrade

FC Twente blijft ook na dit weekend koploper in de eredivisie. De ploeg van trainer Steve McClaren won ook in Kerkrade. Roda JC werd met 1-2 geklopt.
De bezoekers begonnen goed aan de wedstrijd en kregen al snel een mogelijkheid. Het eerste doelpunt viel pas tien minuten voor rust. Ruiz verschalkte Castro met een stift. Miroslav Stoch zorgt even later voor de 0-2 en lijkt het duel te beslissen. Roda JC, dat in de eerste helft geen schot op doel had, wist na rust tegen te scoren. Maar de thuisploeg kwam niet verder dan de 2-1 van Yulu Matondo.

Roda JC - FC Twente   1-2