Archief

Opvallend in het zondagamateurvoetbal

Zondagvoetbal
Zondagvoetbal
De sportredactie van RTV Oost verzamelde de opvallendste feiten in het amateurvoetbal.
Zo veroverde Rigtersbleek de koppositie in de 1e klasse E. De Enschedeërs versloegen zelf Jonge Kracht met 3-1, terwijl WSV onderuit ging bij NEC.
In de 1e klasse F (Noord) leed Tubantia een verrassende nederlaag. De ploeg van trainer Richard de Boer verloor met 4-0 bij hekkensluiter Titan, dat de eerste overwinning van het seizoen binnenhaalde.
PH uit Almelo nam in de 2e klasse J de eerste plek over van Albatross. PH won in eigen huis het doelpuntrijke duel met ATC'65. Het werd 6-3 op sportpark Schelfhorst voor de thuisploeg. Albatross ging met 2-0 onderuit bij De Zweef.
In de 4e klasse H heeft Haarle haar tweede overwinning van het seizoen binnen. Haarle won met 0-1 bij Overwetering. De ploeg van trainer Hans van Schaik staat nog wel altijd onder de streep.
Kuinre verkeert in de 5e klasse B (Noord) in dezelfde situatie. Kuinre won eveneens haar tweede wedstrijd van het seizoen, maar staat nog onder de streep. Kuinre won op bezoek bij BEW, 2-3.
Kampen pakte haar eerste punt van het seizoen. In de 5e klasse G speelde de ploeg van trainer Tonnie Krijn met 2-2 gelijk tegen Warnsveldse Boys.
Willemsoord bereikte een mijlpaal in de 6e klasse A (Noord). Het team van Erwin van der Hoogen ging met 11-0 onderuit bij Uffelte en heeft nu een doelsaldo van -70. Willemsoord staat puntloos onderaan.
Balkbrug boekte haar eerste overwinning van het seizoen in de 6e klasse B. Rijssen Vooruit moest eraan geloven in Balkbrug. De thuisploeg won met 3-1.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.