Archief

RTV Oost op je mobiele telefoon

Mobiele website
Mobiele website
Via je mobiele telefoon houdt RTVOost.nl je op de hoogte van de gebeurtenissen in Overijssel.
Op dit moment zijn er gemiddeld 2 miljoen mensen in Nederland die met hun mobiele telefoon op het internet surfen. Over de hele wereld bekeken zelfs zo'n 4 biljoen actieve mobiele internetters. Dit komt onder andere door een toenemend aantal verkochte smartphones (iPhone e.a.) en andere mobiele toestellen met GPS en internet opties. Daarnaast wordt mobiel surfen, door een ruimer aanbod van abonnementen, steeds goedkoper voor de consument. Een hoge beschikbaarheid van mobiel internet en free WIFI points in grote steden, verbeterde mobiele webbrowsers en een breder aanbod van mobiele websites en applicaties doen de rest.
RTV Oost gaat natuurlijk mee in deze ontwikkelingen en heeft haar website daarom geschikt gemaakt voor de mobiele telefoon.
Met de mobiele website van RTV Oost heb je altijd het laatste nieuws uit de regio, hoor je de laatste sportberichten, zie je waar de files staan en weet je wat het weer wordt voor de komende dagen. Als er bij nieuwsberichten, video beschikbaar is, dan is dat natuurlijk ook 'streaming' te bekijken op je eigen mobiele telefoon. De mobiele website bestond reeds enkele maanden maar is nu nog makkelijker te benaderen.
Wat heb je nodig? Onze website www.rtvoost.nl is geschikt gemaakt voor bijna iedere (nieuwste) mobiele telefoon. Uiteraard moet je mobieltje verbinding met internet kunnen maken. Raadpleeg de handleiding of de provider van je mobiele abonnement of dat zo is.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.